Публічна лекція «2D-кодування ліків для захисту від фальсифікації. Track and trace системи»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Заставка до онлайн-зустрічі

20 травня 2024 року в режимі онлайн відбудеться публічна лекція «2D-кодування ліків для захисту від фальсифікації. Track and trace системи», організована викладачами кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки.

Лекцію проведе працівник АТ «Галичфарм» Андрій Чепіль, який безпосередньо займається впровадженням таких систем. Буде розглянуто такі питання:

  • інноваційні технології, спрямовані на забезпечення безпеки та відстежуваності лікарських продуктів протягом усього ланцюжка постачання, від виробника до кінцевого споживача;
  • система відстеження track and trace для лікарських засобів;
  • огляд практик Європейського Союзу щодо запобігання потрапляння фальсифікованих ліків у легальну мережу постачання через запровадження відповідних заходів безпеки.

Захід пройде на платформі Microsoft Teams. Початок о 17:30.

Публічна лекція відбудеться у рамках виконання освітнього міжнародного проєкту Good solutions for gaps in Pharmacy: in line with European priorities («Хороші рішення для прогалин у фармації: відповідно до Європейських пріоритетів», № 101085257 – GoodPharma – ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH).