Політехніків привітали Різдвяними колядками та щедрівками вихованці Ресурсного центру Університету

Прес-служба Львівської політехніки
концерт

Із зворушливим невеличким Різдвяним концертом виступили перед керівниками та працівниками Львівської політехніки діти, які навчаються у Ресурсному центрі освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами. Вони привітали присутніх із Різдвом Христовим та Новим 2019 роком.

Діти, одягнуті у барвисті національні костюми, подарували цілий вінок Різдвяних колядок, щедрівок та віршів, які дуже тепло сприйняли слухачі. Одна із дівчаток навіть вправно виконала мелодію на скрипці, що було несподівано для присутніх.

Як відомо, Ресурсний центр освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами успішно функціонує у Львівській політехніці вже восьмий рік поспіль. Чимало доклався до створення та становлення цього унікального інклюзивного закладу освіти ректор Університету професор Юрій Бобало. За цей час керівник Центру Оксана Потимко та співробітники чимало зробили, аби допомогти незрячим дітям освоїти інклюзиву освіту. Нині тут навчаються чимало учнів з різних областей України, розгорнута активна книговидавнича діяльність, щороку у світ виходять багато потрібних книжок, надрукованих шрифтом Брайля.

Виступаючи зі словами подяки, проректор Львівської політехніки Роман Корж відзначив ентузіазм та самовідданість працівників Центру і вручив дітям новорічні подарунки. А Оксана Потимко запросила присутніх відвідати прем’єру інклюзивного концерту «Казка на білих лапах», який поставили вихованці Центру і котрий відбудеться 23 січня у міському палаці культури імені Гната Хоткевича. Початок о 18 годині.

концерт концерт концерт концерт концерт концерт концерт концерт концерт концерт концерт концерт