Нові знання та навички про екосистеми стартапів країн ЄС від тренерів Весняної школи «Європейський досвід розвитку стартапів»

КАФЕДРА АДМІНІСТРАТИВНОГО ТА ФІНАНСОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ
Нові знання та навички про екосистеми стартапів країн ЄС від тренерів Весняної школи «Європейський досвід розвитку стартапів»

У Львівській політехніці відбувся третій день тренінгів Весняної школи «Європейський досвід розвитку стартапів». Сьогодні учасники взяли участь в тренінгах проф. Стефена Вітткопфа та Др. Піотра Буланже. Учасники мали змогу дізнатися більше про інтелектуальну власність стартапів, оцінювання рівнів готовності стартапу, аналізі потенціалу залучення патентів у бізнес. Др. Піотр Буланже розповів учасникам практичні кейси розвитку стартапів, та презентував можливості участі у платформі EIT Jumpstarter для представлення стартапів в екосистемі інновацій ЄС.

Для учасники розкрили календарний план акселераційних заходів для стартапів на ранній стадії в різних галузях. Відтак, учасники отримали цінні знання та матимуть змогу робити подальші кроки з розвитку стартапів і отримувати можливості від інноваційної екосистеми Європейського Союзу

Проєкт EUSLinkERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Ukrainian academic integration to European Union Startup Ecosystem: link to best practices» реалізовується за підтримки Європейського Союзу та триває три роки з 01.10.2022 до 30.09.2025.

Нові знання та навички про екосистеми стартапів країн ЄС від тренерів Весняної школи «Європейський досвід розвитку стартапів» Нові знання та навички про екосистеми стартапів країн ЄС від тренерів Весняної школи «Європейський досвід розвитку стартапів» Нові знання та навички про екосистеми стартапів країн ЄС від тренерів Весняної школи «Європейський досвід розвитку стартапів» Нові знання та навички про екосистеми стартапів країн ЄС від тренерів Весняної школи «Європейський досвід розвитку стартапів» Нові знання та навички про екосистеми стартапів країн ЄС від тренерів Весняної школи «Європейський досвід розвитку стартапів» Нові знання та навички про екосистеми стартапів країн ЄС від тренерів Весняної школи «Європейський досвід розвитку стартапів» Нові знання та навички про екосистеми стартапів країн ЄС від тренерів Весняної школи «Європейський досвід розвитку стартапів» Нові знання та навички про екосистеми стартапів країн ЄС від тренерів Весняної школи «Європейський досвід розвитку стартапів»