Випускник Львівської політехніки полковник Андрій Галась працює на благо України

Центр збору гуманітарної допомоги Львівської політехніки
Андрій Галась

Серед випускників Національного університету «Львівська політехніка» є люди, які присвятили своє життя служінню іншим, праці на благо України, не шкодуючи себе. Поміж таких постатей – випускник військового інституту полковник Андрій Галась, начальник логістики командування Десантно-штурмових військ ЗС України.

Особливі риси характеру Андрія Михайловича, про які говорять його друзі та знайомі, – цілеспрямованість і впертість на шляху до досягнення поставлених цілей. Він завжди гідно, якісно та вмотивовано виконує службові обов’язки на ввірених йому військовим керівництвом напрямах служби.

Саме за таку відданість і дисциплінованість полковника Галася неодноразово удостоювали найвищих нагород: у листопаді 2021 року Указом Президента України його нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, а в травні 2022 року – відзнакою Міністерства оборони України «Вогнепальна зброя». У 2023 році Андрій Михайлович отримав наручний годинник від міністра оборони України.

Гордимося нашим випускником і щиро дякуємо йому за те, що в найскладніший для нашої держави час так саможертовно бореться проти нашого запеклого ворога. Бажаємо миру та спокою, великої перемоги і високих здобутків, міцного здоров’я на многая літа!