Викладачки кафедри ТПЕ провели профорієнтаційний захід у Ліцеї імені Василя Симоненка

Кафедра теоретичної та прикладної економіки Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

Цікаво, продуктивно та креативно провели день у стінах Ліцею імені Василя Симоненка Львівської міської ради викладачки кафедри теоретичної та прикладної економіки Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки.

Представниці Університету знайомили учнів 10-х класів із вимогами до професії у сфері публічного управління та адміністрування. Розмовляли про розбудову громадянського суспільства, принципи етичності та доброчесності, інновації в публічному управлінні та адмініструванні. Спробували дати відповідь на запитання: «Як суспільству стати успішним?». А також, разом з ліцеїстами, визначили «антикорупційну карму».

Профорієнтацію провели доцентки кафедри теоретичної та прикладної економіки Наталія Михальчишин, Марія Рисін та Оксана Гошовська.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу