Викладачки кафедри ТБСФБ провели профорієнтаційний захід для старшокласників школи № 1 Трускавця

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з профорієнтаційного заходу

Викладачки кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки – доцентки Роксолана Конечна, Леся Журахівська і Наталія Марінцова – провели профорієнтаційний захід з учнями 10–11 класів середньої загальноосвітньої школи № 1 міста Трускавець.

Під час зустрічі учні та вчителі ознайомились зі спеціальностями 226 «Фармація, промислова фармація» і 162 «Біотехнології та біоінженерія» та з освітніми програмами підготовки фахівців за цими спеціальностями.

Було подано інформацію щодо умов вступної кампанії в Національному університеті «Львівська політехніка» на 2024 рік. Слухачів повідомили про можливості академічної мобільності, працевлаштування та перспективи для реалізації свого потенціалу за обраними спеціальностями. Спілкування було інтерактивне та цікаве, учні отримали корисний досвід і проявили інтерес до наукової роботи кафедри.

Дякуємо директору та вчителям СЗШ № 1 м. Трускавця за допомогу в організації зустрічі та зацікавленої аудиторії! Чекаємо абітурієнтів у стінах нашої Alma mater!

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу