Викладачі кафедри ФАЗХ зустрілися з учнями випускних класів 11 навчальних закладів Львова та області

Кафедра фізичної, аналітичної та загальної хімії Львівської політехніки
Фото із зустрічі

З метою залучення талановитої молоді на навчання до Національного університету «Львівська політехніка» викладачі кафедри фізичної, аналітичної та загальної хімії відвідали навчальні заклади міста Львова й області, де провели зустрічі з педагогічними колективами та учнями випускних класів Львівської правничої ґімназії, СЗШ № 33, СЗШ № 86, СЗШ № 36, СЗШ № 48, ПЗЗСО «Ліцей ІТ Степ Скул», СЗШ № 3, ліцею № 37, СЗШ № 49, Грімненської СЗШ І–ІІІ ступенів Львівської області.

Зустрічі були спрямовані на надання допомоги учням у визначенні та виборі майбутньої професії, яку можна отримати, навчаючись у Львівській політехніці.

Ліліанна Олійник відвідала Щирецький заклад загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів у Тиждень науки, який проходив у цьому закладі. Відбулася цікава зустріч з учнями 10–11 класів, спрямована на популяризацію спеціальностей Університету, інформування про сучасну матеріальну базу та кадрове забезпечення освітнього і наукового процесів. Учнів закладу ознайомили з правилами вступу, переліком спеціальностей, з можливістю взяти участь в мультипредметній олімпіаді «Майбутнє з Політехнікою», яку щорічно проводять в Університеті. Зацікавленість випускників викликала інформація про культурно-масову роботу, дозвілля та спортивне життя студентів Львівської політехніки.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі