Викладачі ІНЕМ успішно пройшли сертифікацію за програмою Британської Ради «Researcher Connect»

Катерина Дзюбіна, кафедра ЗМД Львівської політехніки
Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради

Представники Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» завершили навчання та успішно пройшли сертифікацію за програмою Британської Ради «Researcher Connect». Проект Британської Ради «Researcher Connect» включає в себе низку модулів, спрямованих на розвиток комунікативних навичок вчених, необхідних для успішного міжнародного спілкування та співпраці.

За словами організаторів, для участі у тренінгу, що проходив на базі Львівського національного університету імені Івана Франка, було подано 160 заявок зі всієї України, з яких 20 відібрано для участі. Серед аплікантів було проведено конкурсний відбір, у ході якого кандидати мали довести володіння англійською мовою на рівні не нижче В2, свою участь у міжнародні науковій комунікації (мати досвід участі у наукових конференціях, проектах, бути авторами наукових публікацій, мати міжнародні зв’язки тощо), обґрунтувати мету участі в проекті.

Інституту економіки та менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» в проекті «Researcher Connect» представляли такі науковці:

  • Наталя Горбаль (к.е.н., доцент кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності);
  • Андрій Дзюбіна (к.е.н., доцент кафедри менеджменту організацій);
  • Катерина Дзюбіна (ст. викладач, заступник завідувача кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності з міжнародної співпраці);
  • Мар’яна Жураковська (к.е.н., доцент кафедри економіки підприємства та інвестицій).

У ході навчання учасники отримали поглиблене розуміння та інструменти для ефективного спілкування незалежно від ситуації чи контексту, набули навичок написання успішних пропозицій та заявок за вимогами програми Horizon 2020. Навчання було поділено на модулі, основними серед яких стали Foundation module, Abstracts, Academic collaboration, Persuasive proposals, Presenting with Impact. За результатами навчання учасники розробили та публічно захистили власні проекти, отримали іменні сертифікати.

Коучем викладачів Інституту економіки і менеджменту стала досвідчений консультант міжнародного рівня Тара Мітчелл (Tara Mitchell). Вже багато років Тара Мітчелл веде практику в країнах Європи, Азії та Африки, проводить семінари для підтримки розвитку навичок вчених, працівників урядових установ та НУО, корпоративних клієнтів в Південно-Східній і Центральній Азії, Китаю, Північної Африки і Південної Америки. Тренінги Тари Мітчелл націлені на сприяння розвитку навичок спілкування, підготовки інструкторів, тренерів, розвитку умінь формування грантових заявок та поширення академічного співробітництва, підвищенню ефективності командної роботи і лідерства.

Нагадаємо, що зазначений проект вже не перший, в якому беруть участь викладачі Національного університету «Львівська політехніка» за підтримки Британської Ради. Учасники проекту та адміністрація Інституту економіки і менеджменту висловлюють подяку Британській Раді за здобуті знання, навички та можливість долучитись до міжнародної спільноти науковців.
 

Фото автора

Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради Викладачі ІНЕМ прходят сертифікацію від Британської Ради