Викладачі ІМФН пройшли стажування в Університеті менеджменту безпеки у Кошицях (Словаччина)

Кафедра прикладної математики Львівської політехніки
Фото зі стажування у Словаччині

З 5 до 9 червня 2023 року викладачі кафедри прикладної математики (професор Ігор Мединський і доцент Ярополк Пізюр) разом із викладачами кафедр вищої математики та обчислювальної математики і програмування Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки проходили стажування в Університеті менеджменту безпеки у Кошицях (м. Кошице, Словаччина).

Університет менеджменту безпеки у Кошицях надає вищу освіту за трьома ступенями (бакалавр, магістр і доктор), зосереджуючись на знаннях з економіки, технічних і природничих наук, аналізу ризиків управління, наук про навколишнє середовище та інших галузей.

Метою стажування «Загальні та особливі риси математичної підготовки бакалаврів інженерних та економічних спеціальностей в університетах Європейського союзу» є вдосконалення фахових компетентностей через поглиблення та розширення професійних знань і навичок, ознайомлення з навчальними підходами викладання математичних дисциплін в університетах Європейського Союзу для подальшої адаптації та застосування цих підходів в освітньо-навчальному процесі, використання набутих компетентностей у професійній діяльності бакалаврів та магістрів відповідних спеціальностей.

У рамках відрядження було продовжено програму міжнародного стажування в Університеті менеджменту безпеки у Кошицях, яка була розпочата у січні 2023 року.

Фото зі стажування у Словаччині Фото зі стажування у Словаччині Фото зі стажування у Словаччині