Втретє студенти кафедри СКІД навчаються за програмою Еразмус+ у Папському Саламанкському університеті в Іспанії

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Фото з навчання в Іспанії

Упродовж ІІ семестру 2023–2024 навчального року студентка третього курсу спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Львівської політехніки Дарія Прімакова навчається у Папському Саламанкському університеті на факультеті комунікацій за програмою Еразмус+. Вона, зокрема, вивчає «Маркетингові комунікації» та «Соціальну корпоративну відповідальність».

«Навчання тут цікаве, більша частина роботи проходить у групах. Завдання є нескладними та доволі творчими. Великою перевагою є те, що всі завдання виконуємо під час практичних занять, тож весь час після пар є вільним», – каже Дарія.

Така організація навчального процесу дає можливість здобувачам вищої освіти брати участь у різноманітних позанавчальних заходах. Наприклад, 24 квітня 2024 року відбувся загальноуніверситетський ярмарок, де студенти представляли свої культури. Дарія презентувала власні роботи – традиційні українські прикраси з бісеру.

Представниця Львівської політехніки зазначає: «Загалом університет проводить багато заходів для того, щоб студенти дізналися більше про культуру один одного. Саме цей ярмарок був доволі маленьким, але всі були дуже привітними і дружніми. Були представники з 4 різних країн – Іспанії, України, Перу та Бельгії; ми обговорювали місцеву кухню, одяг, традиції, розваги тощо. Звісно, хотілося би залучити більше студентів, але навіть такий маленький захід приніс купу позитивних емоцій».

Для Дарії досвід навчання за програмою Еразмус+ перший, але дуже вдалий. А для кафедри СКІД – це вже третя така семестрова мобільність студентів.

Фото з навчання в Іспанії Фото з навчання в Іспанії Фото з навчання в Іспанії Фото з навчання в Іспанії Фото з навчання в Іспанії