Відбулася Весняна школа «Секрети логістики і маркетингу» для учнів ліцею імені Василя Стуса

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Фото з весняної школи

Доцентки кафедри маркетингу і логістики політехніка» Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки – к.е.н. Оксана Довгунь, к.е.н. Софія Леонова та к.е.н. Олена Карпій – провели профорієнтаційну Весняну школу «Секрети логістики і маркетингу» для учнів 10-х класів Ліцею міжнародних відносин імені Василя Стуса.

Лекторки розкрили базові теми, щоб учні краще зрозуміли, які професії можуть обирати, а також розвинули свої комунікаційні навички.

У перший день учні занурились у світ маркетингу:

  • пропрацювали в командах навички комунікації та захисту власних думок під час гри «Мандрівка»;
  • послухали лекцію про маркетинг і маркетингові дослідження;
  • дізналися, як творять бренди, лого та реклами, попрактикували методи дизайн-мислення.

В другий день учні відкрили для себе особливості логістики:

  • презентували свої ідеї щодо продуктів та слогани;
  • послухали лекцію про логістику та логістичне обслуговування;
  • обговорили основні завдання, якими займаються логісти, та відчули себе у їхній ролі, граючи настільну гру.

Найбільше учасникам сподобалося дізнаватись нове у сфері маркетингу і логістики, граючи в командні ігри. Учні були активними, коментували і ставили запитання. Викладачки побажали учням натхнення, успіхів і зацікавленості у майбутній вибраній професії.

Доцентки дуже вдячні за сприяння у проведенні заходу директорці ліцею Світлані Ураловій та заступниці директорки з навчально-виховної роботи Юлії Космачовій.

Увага!

Якщо ви абітурієнти чи батьки, які бажають дізнатися більше про спеціальності «Маркетинг» і «Логістика», напишіть нам свої контакти в повідомленні у соцмережах Facebook або Instagram – і ми сповістимо вас про майбутні події!

Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи