Весняна школа «Сучасні технології у фізиці» завершилася Днем відкритих дверей кафедри ПФН

Кафедра прикладної фізики і наноматеріалознавства
Скріншот з онлайн-заходу

Заключний етап Весняної школи «Сучасні технології у фізиці» та День відкритих дверей кафедра прикладної фізики і наноматеріалознавства Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки провела 20 квітня 2023 року в режимі відеоконференції на платформі Zoom. У заході взяло участь 25 школярів та слухачів Львівської обласної Малої академії наук.

На початку зустрічі працівники кафедри прикладної фізики і наноматеріалознавства – професор Анатолій Андрущак, доцент Богдан Венгрин, доцентки Оксана Балабан, Ганна Лаба і Дарія Матулка, старший викладач закладу вищої освіти Андрій Данилов – розповіли учасникам про Львівську політехніку, кафедру ПФН, спеціальність 105 «Прикладна фізика та наноматеріали», перспективи працевлаштування, мотивували до вивчення фундаментальних наук загалом та комплексу дисциплін, що становить основу підготовки прикладних фізиків.

Кульмінацією заходу була віртуальна екскурсія в науково-виробничу лабораторію Novinano, проведена доцентом кафедри Ярославом Гніліцьким. У лабораторії є найкращий в Україні фемтосекундний лазерний комплекс, що забезпечує унікальні можливості для студентів та науковців. Слухачам продемонстрували наукове обладнанням з конкретними технологічними прикладами його застосування. Крім того, було окреслено напрями робіт лабораторії, а також презентовано колектив працівників, які, здебільшого, є студентами кафедри ПФН.

Запрошуємо учасників заходу вступати на спеціальність 105 «Прикладна фізика та наноматеріали» у Львівську політехніку! За докладною інформацією звертайтеся за телефоном (098) 026-90-82 чи на електронну пошту pfn.dept@lpnu.ua.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу