В Університеті відбулася відкрита лекція Артема Полякова «Занурення в embedded: робота інженера в Ajax Systems»

Кафедра спеціалізованих комп’ютерних систем Львівської політехніки
Фото з лекції

25 березня 2024 року у Національному університеті «Львівська політехніка» відбулася відкрита лекція Technical Lead компанії Ajax Systems Артема Полякова на тему «Занурення в embedded: робота інженера в Ajax Systems».

На лекцію зареєструвалось 76 студентів спеціальностей «Комп’ютерна інженерія», «Системна інженерія (Інтернет речей)», «Кібербезпека, «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» і «Комп’ютерні науки». Найвищу активність проявили студенти першого та другого курсів – 47 студентів.

Спікер розповів про специфіку інтеграції пристроїв виробництва Ajax Systems у систему з використанням технології ІоТ, розробку ОС Malevich, вимоги до компетентностей кандидатів на вакансії embedded-інженерів.

Присутні мали змогу почути відповіді на запитання, особливу цікавість викликало бачення спікера на перспективи використання засобів штучного інтелекту в розробці embedded-проєктів. Одному з найактивніших учасників події В’ячеславу Батюкову (група КІ-105) подарували книгу Embedded Software Design: A Practical Approach to Architecture, Processes, and Coding Techniques.

Матеріали лекції – у доданому файлі.

Афіша лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції