В Інституті адміністрування, державного управління та професійного розвитку відбувся День відкритих дверей

Інститут адміністрування, державного управління та професійного розвитку
Фото із заходу

15 березня 2024 року в Інституті адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки відбувся День відкритих дверей у змішаному форматі. Присутні на заході гості ознайомилися з інформацією про спеціальності та освітні програми, за якими здійснюють підготовку в Інституті, про умови вступу до ЗВО, діяльність кафедр регіонального та місцевого розвитку, публічної політики та публічної служби, державної політики та врядування.

Директор ІАДУ, д.е.н., професор Любомир Пилипенко привітав учасників заходу й розповів про історію створення Інституту, наукові та навчальні досягнення.

Заступник директора, к.держ.упр, доцент Тарас Кіцак розказав про особливості вступної кампанії у 2024 році, чинну та нову освітні програми, реєстрацію та здавання ЄВІ/ЄФВВ.

У рамках Дня відкритих дверей завідувачка кафедри регіонального та місцевого розвитку, д.е.н., професорка Ористлава Сидорчук презентувала нову освітньо-професійну програму «Менеджмент просторового розвитку», яка розроблена у відповідь на соціально-економічні виклики України та з урахуванням досвіду європейських країн у підготовці менеджерів.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу