В ІАРД відбулася зустріч-знайомство з архітектурно-інжиніринговою компанією AVR Development

Кафедра містобудування Львівської політехніки
Фото із зустрічі

10 травня 2023 року в аудиторії 319 головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» відбулася зустріч-знайомство з архітектурно-інжиніринговою компанією AVR Development. Мета заходу – залучення студентів до реальної проєктної роботи.

Презентацію провела HR-менеджер AVR Development Тетяна Русак, а студенти мали можливість задати запитання. Довідалися про етапи проєктування та зведення споруд, про завдання урбаніста на обмежених ділянках забудови. У перспективі студенти зможуть проходити у компанію проєктну практику перед виконанням бакалаврської кваліфікаційної роботи.

AVR Development має досвід у проєктуванні житлових будинків та комплексів, громадських будівель, комплексів змішаного використання, освітніх та медичних закладів, готельно-рекреаційні комплексів, торгівельно-офісних центрів. Мета – створювати тільки якісну, функціональну, новітню, естетичну архітектуру, яка гармонійно співіснує із середовищем та впливає на світобачення кінцевого споживача – людину, яка і є у центрі всього.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі