Усна компонента в поєднанні з підтримкою ЗСУ: третьокурсники кафедри ММП склали іспит в оригінальній формі

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Фото з іспиту

8 січня під час проведення усної компоненти іспиту з дисципліни «Економіка зарубіжних країн» для студентів ІІІ курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Міжнародні економічні відносини» спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» опитування було поєднано з командною роботою – плетінням маскувальних сіток для Збройних сил України у IV навчальному корпусі Львівської політехніки. Форму проведення запропонувала лекторка дисципліни – в.о. завідувача кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту, к.е.н., професорка Ліана Чернобай.

Запитання, складені відповідно до робочої програми навчальної дисципліни, були націлені на формування інтегральної компетентності, а саме здатності розв’язувати складні спеціалізовані задачі та практичні проблеми у сфері міжнародних відносин загалом та міжнародних економічних зокрема. У запитаннях основний акцент було поставлено на практичне застосування вивчених новітніх теорій та методів світогосподарських зв’язків на прикладі окремих національних економік. Особливого значення набули явища «комплексності» та «невизначеності» умов функціонування держав світу. Поділ студентів на команди забезпечив можливість поєднати розширену групову відповідь та реальну участь на підтримку ЗСУ.

Опитування студентів під час плетіння маскувальних сіток як результат поєднання різних цілей продемонструвало свою результативність і в оцінці за іспит, і в реальному внеску.

Наближаймо перемогу разом!

Фото з іспиту Фото з іспиту Фото з іспиту Фото з іспиту Фото з іспиту Фото з іспиту Фото з іспиту Фото з іспиту Фото з іспиту Фото з іспиту Фото з іспиту