Укртелеком запрошує на стажування: студенти Львівської політехніки зустрілися з потенційними роботодавцями

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
Зустріч із представниками Львівської філії ПАТ «Укртелеком»

Студенти-телекомунікаційники четвертого курсу зустрілися з представниками Львівської філії ПАТ «Укртелеком». Зустріч відбулася за сприяння відділу працевлаштування та зв’язків із виробництвом Львівської політехніки.

Директор департаменту управління людськими ресурсами та організаційного розвитку західного макрорегіону Укртелекому Ірина Сітнікова запропонувала студентам взяти участь у програмі «Кращі з Укртелекомом». Ця програма скерована на те, щоб допомогти студентам і молодим фахівцям знайти себе в Укртелекомі. Для цього треба пройти співбесіду. Відтак обрані студенти навчатимуться у найкращих викладачів, тренерів, бізнес-тренерів України. Учасників програми також поділять на групки по 5 – 6 осіб для створення проекту. Тему студенти обиратимуть самостійно. Кожна група матиме свого куратора, представника бізнес-процесу. Наприкінці свій проект доведеться захистити. Що відрадно, він матиме шанс бути втіленим в Укртелекомі. Команда-переможець отримає пропозицію пройти стажування на ПАТ протягом трьох або шести місяців (на власний вибір). За результатами стажування, учасникам можуть запропонувати місце праці.

Програма «Кращі з Укртелекомом» діє другий рік. За першими підсумками, з 11-ти учасників 9-х запросили на стажування. І троє з них знайшли своє місце праці в Укртелекомі.

Зустріч із представниками Львівської філії ПАТ «Укртелеком» Зустріч із представниками Львівської філії ПАТ «Укртелеком» Зустріч із представниками Львівської філії ПАТ «Укртелеком» Зустріч із представниками Львівської філії ПАТ «Укртелеком»