Учні 11 класу ліцею № 46 імені В’ячеслава Чорновола відвідали кафедру електронної інженерії ІТРЕ

Кафедра електронної інженерії Львівської політехніки
Фото з відвідин

21 квітня 2023 року учні 11 класу ліцею № 46 імені В’ячеслава Чорновола Львівської міської ради побували на єдиному університетському Дні відкритих дверей – Наукових фестинах у Львівській політехніці. Майбутні абітурієнти ознайомились із досягненнями та цікавинками кафедри електронної інженерії Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки.

Після завершення заходу учні разом із вчителем відвідали кафедру електронної інженерії, познайомилися з професорсько-викладацьким складом, а також із можливостями та перспективами навчання на спеціальності 171 «Електроніка» у Національному університеті «Львівська політехніка». Завідувачка кафедри Ірина Яремчук спільно з асистентом Степаном Куцієм та аспірантом Сергієм Мельниковим провели для учнів пізнавальну екскурсію оновленими лабораторіями, ознайомили із новим сучасним обладнанням та базовими принципами роботи пристроїв електроніки.

Ліцеїсти також мали можливість побувати у Sound History Museum, який розташований на кафедрі, та послухати звучання вінілових платівок на оригінальних програвачах, поспілкувалися з аспірантом Сергієм Мельниковим про історію розвитку радіотехніки. А також дізналися багато цікавого про студентське життя та дозвілля в Університеті.

Під час зустрічі абітурієнти отримали багато цікавої інформації, яка допоможе їм у виборі майбутньої професії.

Фото з відвідин Фото з відвідин Фото з відвідин Фото з відвідин Фото з відвідин