У рамках профорієнтаційної роботи доцентки кафедри туризму відвідали Львівське училище торгівлі та сфери послуг

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

У рамках профорієнтаційної роботи кафедри туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки доцентки Мирослава Габа та Мар’яна Сеньків відвідали державний навчальний заклад «Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг».

Зустрілися з директоркою училища Марією Кіскою й обговорили шляхи майбутньої співпраці. Під час презентації для учнівського та педагогічного колективу Мирослава Габа розповіла про особливості вступу та навчання на кафедрі туризму Львівської політехніки. Мар’яна Сеньків зробила акцент на наявних можливостях залучення студентів кафедри до міжнародної співпраці та інших цікавих ініціатив.

Також представниці Університету мали змогу спостерігати за Державним кваліфікаційним екзаменом з професій «Офіціант» і «Бармен» та були приємно вражені рівнем практичних навиків і креативністю студентів.

ДНЗ «Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг» здійснює професійну підготовку кваліфікованих працівників з числа випускників загальноосвітніх навчальних закладів на основі базової чи повної загальної середньої освіти за різними професіями, зокрема «Агент з організації туризму».

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу