У Львівській політехніці побували з візитом представники Краківського науково-технічного університету AGH

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото із зустрічі

27 вересня 2021 року відбувся офіційний візит до Львівської політехніки представників факультету менеджменту Краківського науково-технічного університету AGH (Гірничо-металургійна академія імені Станіслава Сташиця, Краків, Польща) в рамках угоди про співпрацю, яка забезпечує широкий та постійний обмін студентами і викладачами, спільні інтенсивні наукові дослідження та подвійні дипломні програми.

Гості провели зустріч із завідувачем кафедри обліку та аналізу, д.е.н, професором Ігорем Яремком, завідувачем кафедри економіки підприємства та інвестицій, к.е.н., професором Василем Козиком, деканом магістратури, к.е.н., доцентом Юрієм Малиновським та провідними викладачами кафедри обліку та аналізу.

Під час зустрічі обговорили питання щодо проєктів навчальних планів на наступний навчальний рік для студентів Львівської політехніки, що навчаються в AGH за програмою подвійних дипломів, можливості подвійного керівництва магістерськими кваліфікаційними роботами, що виконуються в AGH, розширення можливостей для співпраці щодо навчання для студентів інших спеціальностей.

Кафедра обліку та аналізу вже понад 10 рік тісно співпрацює із AGH. Така співпраця полягає, насамперед, у реалізації програми подвійних дипломів, взаємній участі науковців і студентів обох університетів у міжнародних наукових та студентських конференціях, творчих конкурсах студентських наукових робіт, спільній видавничій діяльності.

Обидві сторони виявили бажання розширити рамки співпраці для навчання за програмою подвійних дипломів студентів інших спеціальностей, що й було метою поїздки представників AGH до Львівської політехніки.