У межах освітнього проєкту, який реалізовують за підтримки Львівської політехніки, відбулися тренінги

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із тренінгу

Йдеться про тренінги освітнього проєкту Smart Space, що належить до навчальної програми JUNIOR MBA, – «Прийняття фінансових рішень», «Поради з кібербезпеки та шахрайства». У них взяли участь студенти Львівської політехніки, закладів профтехосвіти, старшокласники середніх шкіл.

Спікеркою тренінгу «Прийняття фінансових рішень» була викладачка бізнес-програм Мар’яна Бас-Юрчишин, яка понад 11 років працює з дітьми, підлітками та їхніми батьками в напрямі розвитку фінансової грамотності, бізнес-планування та проєктного менеджменту, досліджує ринки страхування охорони здоров’я та маркетингу, є авторкою понад 40 наукових праць.

Учасники цього тренінгу опанували основи фінансової грамотності, навчилися ставити фінансові цілі та складати бюджет, отримали практичні поради щодо інвестування та заощадження, зрозуміли, як уникнути поширених фінансових помилок.

Тренінг «Поради з кібербезпеки та шахрайства» організували фахівці Креді Агріколь Банк Наталія Ожанська й Ірина Федак, які мають досвід співпраці з технологічними й ІТ-компаніями, а також із міжнародними компаніями й охоче діляться ним, читаючи лекції з фінансової грамотності для різних категорій людей.

Ті, хто долучився до цього тренінгу, мали нагоду дізнатися про основні кіберзагрози, навчитися захищати свої персональні дані в інтернеті, почути практичні поради щодо захисту від онлайн-шахрайства, пограти у багато онлайн-ігор, що стосуються певної тематики.

Нагадуємо, що освітній проєкт Smart Space реалізовують за підтримки Національного університету «Львівська політехніка», Управління молоді та спорту ЛОВА, Управління освіти й Управління молодіжної політики Департаменту розвитку Львівської міськради, Громадської організації «МАЙБУТНЄ ІN.UA». Його партнери – ІТ-компанії: Sigma Software, ELEKS Software, SoftServe.

Керівниця проєкту – Ірина Андрушків, доцентка кафедри управління проєктами Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки.

Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу