У Львівській політехніці буде проведено День відкритих дверей бакалаврської ІТ-програми «Інтернет Речей»

За матеріалами сайту Львівської міської ради
Герб Львівської політехніки

Пілотна в Україні бакалаврська ІТ-програма «Інтернет речей» (ІоТ) організовує День відкритих дверей. Відбудеться він 21 травня 2016 року в ауд 217 головного навчального корпусу Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Степана Бандери, 12). Початок об 11 годині.

На заході абітурієнтам та їхнім батькам розкажуть про стипендії та переваги програми, зокрема – про професійній англійську та практику в ІТ-компаніях.

Бакалаврат розроблений практиками з компаній Lviv IT Cluster і готує фахівців із прикладними знаннями задля практичного вивчення сфери. Програма готуватиме студентів із досвідом стажування в ІТ-компаніях, професійною англійською та майбутнім в ІТ-бізнесі. Викладачі – ІТ-професіонали, які самі розробляли нові предмети. Програма навчить студентів створювати «розумні речі» – пристрої, які з’єднуються з Інтернетом та виконують нові функції, як-от розумні холодильники чи автомобілі. Інтернет речей – це галузь, яку вважають рушієм IV індустріальної революції, що триває зараз.