У Львівські політехніці проходить навчання студентів «Підприємницькі навики для молоді Львівщини»

Кафедри менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото з навчання

Дуже продуктивно минув перший тиждень проєкту «Навчання підприємництву молоді у Львівській громаді» для студентів Національного університету «Львівська політехніка». Було проведено два крутих тренінги на теми «Емоційний інтелект» і «Тайм-менеджмент», де учасники навчилися розпізнавати свої та чужі емоції, дізналися, як правильно контролювати їх. Також попрактикувалися ефективно розподіляти свій час упродовж дня та правильно розставляти життєві пріоритети й цілі за допомогою «Колеса життєвого балансу».

Тренінги проводили професори кафедри менеджменту організації Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Лідія Лісовська та Уляна Іванюк.

У вівторок, 12 березня, з учасниками тренінгу зустрілися представники донорів – Шивон Патрісієя Люхам (Данська рада у справах біженців / DRC), а також завідувач кафедри менеджменту організацій Львівської політехніки професор Олег Карий та керівник проєкту Олексій Другов. Гості обговорили з учасниками проєкту його прогрес, розповіли про можливості та побажали натхнення і гарних підприємницьких ідей.

Дві кращі команди отримають по 40 тисяч гривень на реалізацію своїх проєктів.

Фото з навчання Фото з навчання Фото з навчання Фото з навчання Фото з навчання