Студенти кафедри обліку та аналізу ІНЕМ ознайомилися з роботою Державної податкової служби

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото з відвідин закладу

З метою ознайомлення із напрямами роботи Державної податкової служби студенти ІІ і ІІІ курсів спеціальності «Облік і оподаткування» кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки відвідали ДПС у Львівській області.

Доцентка кафедри Олеся Лемішовська ініціювала зустріч із керівниками структурних підрозділів ДПС. Зі студентами зустрілися фахівці Львівської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області, зокрема, завідувач сектору організації роботи ЦОП Михайло Шайнер.

Студентам роз’яснили порядок подання податкової декларації для використання права на податкову знижку під час навчання у закладах вищої освіти й надали відповіді на їхні численні запитання.

Зацікавленість у майбутніх фахівців викликала інформація про роботу електронних податкових сервісів, Електронного кабінету, застосунку «Моя податкова». Обговорення було спрямовано на сучасні вимоги до платників податків.

Дякуємо фахівцям ДПС за цікаву та пізнавальну зустріч!

Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу Фото з відвідин закладу