Студенти кафедри ЕЛІ розпочали серію зустрічей із майбутніми абітурієнтами

Кафедра електронної інженерії Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

У рамках профорієнтаційної роботи кафедри електронної інженерії Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Національного університету «Львівська політехніка» відбулася зустріч учнів 11 класу Самбірського ліцею «Лідер» та учнів 10–11 класів Опорного закладу загальної середньої освіти І–ІІІ ступенів міста Хирова зі студентами ІІ курсу кафедри ЕЛІ Олександром Проскурняком та Дмитром Хирівським.

Під час зустрічі студенти надали інформацію про Університет, ознайомили з правилами прийому, програмами вступних випробувань та перспективами працевлаштування за набутою професією зі спеціальності «Електроніка». Розповіли про переваги, можливості навчання та стажування за кордоном. Багато уваги приділили й висвітленню активного та насиченого студентського життя: наукові конференції, яскраві фестивалі, участь у різноманітних гуртках, незабутніх екскурсіях та проходження практик у різних куточках України.

Студент ІІ курсу кафедри електронної інженерії Михайло Сметанюк провів зустріч з учнями 11 класу Солотвинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І–III ступенів – ліцей» Івано-Франківської районної ради Івано-Франківської області.

Зустріч пройшла в дружній атмосфері. Особливо зацікавила майбутніх абітурієнтів розповідь про перспективи працевлаштування у провідних компаніях та участь студентів у виготовленні дронів і павербанків для Збройних сил України.

Під час зустрічей учні отримали багато цікавої інформації, яка допоможе їм у виборі майбутньої професії.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу