Студенти ІППО Львівської політехніки відвідали Західний апеляційний господарський суд

Кафедра цивільного права та процесу Львівської політехніки
Фото з відвідин

24 травня 2023 року з ініціативи кафедри цивільного права та процесу студенти Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» відвідали Західний апеляційний господарський суд у супроводі викладачів кафедри ЦПП Оксани Баїк та Ірини Комарницької.

Оглядову екскурсію судом проводила начальниця відділу міжнародно-правової роботи, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Анна Ярмола, яка розповіла про систему судоустрою України, ознайомила зі структурою суду й основними напрямами його діяльності.

Помічниця судді Ольга Юрчук провела для студентів ознайомчу лекцію на тему «Єдина судова інформаційно-телекомунікаційна система. Електронні докази». Під час лекції обговорювали актуальні питання щодо функціонування електронного судочинства в Україні.

Також студенти були присутніми у залах судового засідання і мали можливість побачити те, як проходить судове засідання у господарській справі. Цікавим для студентів було побачити й те, як відбувається правосуддя в режимі відеоконференції.

Надзвичайно пізнавальним для студентів стало спілкування з головою Західного апеляційного господарського суду Борисом Плотніцьким, під час якого вони мали можливість отримати відповіді на поставлені запитання.

Фото з відвідин Фото з відвідин