Студенти і викладачі кафедри МО відвідали спільне українсько-англійське підприємство «Галка Лтд»

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото з відвідин підприємства

12 березня студенти спеціальності 073 «Менеджмент», які отримали стипендію від спільного українсько-англійського підприємства «Галка Лтд», а також викладачі кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки відвідали підприємство та ознайомилися з виробництвом кави і розчинних напоїв.

«Галка» активно модернізує та збільшує свої виробничі потужності, виходить зі своєю продукцією з натуральної та екологічної сировини на нові ринки й потребує кваліфікованих фахівців з новими ідеями і знаннями. Тому багаторічна співпраця між Львівською політехнікою та СП «Галка Лтд» у різних сферах, на думку генерального директора підприємства Юрія Дубового, буде надалі ще більше розвиватися.

Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства Фото з відвідин підприємства