Студенти-фармацевти Львівської політехніки відвідали музей підприємства АТ «Галичфарм»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з відвідин музею

У рамках вивчення дисципліни «Токсикологічна хімія» 18 квітня 2024 року викладачі кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки Марія Курка, Ірина Бучкевич та Андрій Милянич разом зі студентами ІІ курсу спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» відвідали музей АТ «Галичфарм» ТМ Артеріум.

Провідна фахівчиня з навчання та розвитку персоналу Христина Смалюх ознайомила гостей з історією та розвитком фармацевтичного підпиємства АТ «Галичфарм», а також з основами принципів роботи виробництва. А керівниця групи операційного контролю відділу контролю якості Христина Папарига розповіла про важливість контролю якості лікарських засобів, починаючи від контролю якості вхідної сировини до перевірки відповідності готового препарату впродовж усього терміну зберігання.

Щира подяка фахівцям АТ «Галичфарм» за цікаву екскурсію!

Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею Фото з відвідин музею