Студентки кафедри обліку та аналізу здобули стипендії від співзасновників проєкту «Особистий шлях»

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Володарки стипендії

Студентки кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки отримають в осінньому семестрі 2023–2024 навчального року цільові стипендії від співзасновників проєкту для школярів «Особистий шлях».

Ольга Стецюк (група ОПАГ-11), Анастасія Дунаєвська (ОПАГ-11) та Адріана Вінтоняк (ОП-32) стали призерами змагання у сфері соціальної відповідальності молоді, створюючи для старшокласників презентації та відеоролики про перспективні професії, які можна здобути у Львівській політехніці. Також, щоб поділитись своїм багатолітнім пластунським досвідом, Адріана Вінтоняк працює над створенням для школярів відеоконтенту про «Пласт», акцентуючи на важливості участі в діяльності цієї організації для розвитку гідних особистостей.

Стипендіальні заохочення студентки спрямують на придбання облігацій внутрішньої державної позики чи акцій вітчизняних або зарубіжних підприємств.

Ініціатором запровадження такої цільової стипендії став професор кафедри обліку та аналізу Володимир Чубай. Ініціатива має за мету створення можливостей реального практичного використання студентами і студентками знань та навиків, зокрема з фінансового інвестування й моделювання, які вони здобували впродовж року на комплексному інноваційному тренінговому курсі від міжнародної фірми.