Профорієнтація школярів: викладачки кафедри МБ провели зустрічі з одинадцятикласниками ліцею «Просвіта»

Кафедра містобудування Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

У рамках профорієнтаційної роботи Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки викладачки кафедри містобудування Людмила Гнесь та Олена Білоус провели зустрічі зі школярами 11 класу ліцею «Просвіта». Заходи відбувались наживо в інтерактивному залі дитячої бібліотеки, що розміщена на вул. Винниченка, 1, у Львові, та безпосередньо в ліцеї «Просвіта».

Викладачки показали презентацію про Національний університет «Львівська політехніка» та Інститут архітектури та дизайну. Особливу зацікавленість виявили одинадцятикласники до курсових проєктів, виконаних студентами кафедри містобудування. Найбільш запитань було в учнів стосовно умов та підготовки до вступних іспитів на архітектуру.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу