Професорка Люцернського університету прикладних наук і мистецтва прочитала лекцію в межах проекту UniTECH

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Скріншот з онлайн-тренінгу

У межах Весняної школи «Європейський досвід трансферу технологій» проєкту European technology transfer for Ukrainian universities (UniTECH) за програмою Jean Monnet Chairs відбувся черговий тренінг для студентів кафедр адміністративного та фінансового менеджменту (Інститут адміністрування, державного управління та професійного розвитку) та менеджменту і міжнародного підприємництва (Інститут економіки і менеджменту). Зокрема, до тренінгу долучилися студенти освітніх програм «Публічне управління та адміністрування», «Міжнародні економічні відносини» та «Міжнародна економіка».

Запрошеним спікером була професорка Стефані Каудела-Баум з Люцернського університету прикладних наук і мистецтва (Люцерн, Швейцарія). Вона має величезний досвід реалізації консультаційних проєктів для представників бізнесу, дослідницьких та освітніх проєктів, спрямованих на розвиток організаційної креативності, інноваційного лідерства, гнучкої трансформації та управління людьми.

Тренінг було присвячено питанням розвитку інноваційного лідерства та інноваційної культури, зокрема розвитку креативних здібностей і мислення, стилів та практик інноваційних лідерів, особливостей і викликів формування інноваційної культури в організаціях. На додачу професорка Стефані Каудела-Баум поділилась інсайтами про формування та функціонування інноваційних хабів у банківському секторі Швейцарії.

Щиро дякуємо спікеру за приділений час, професіоналізм та чекаємо на зустріч в осінній школі!

Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу