Представник кафедри напівпровідникової електроніки ІТРЕ провів зустріч з майбутніми абітурієнтами

Кафедра напівпровідникової електроніки Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

18 квітня 2024 року аспірант кафедри напівпровідникової електроніки Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Львівської політехніки Дмитро Чемерис провів зустріч з учнями 10–11 класів Щирецької загальноосвітньої школи І–III ступенів № 2.

Під час зустрічі представник Університету проінформував майбутніх абітурієнтів про освітні програми ІТРЕ, ознайомив із правилами вступу та перспективами працевлаштування за набутою професією зі спеціальності 176 «Мікро- та наносистемна техніка», за якою готують фахівців на кафедрі напівпровідникової електроніки. Розповів про переваги, можливості навчання та стажування, зокрема за кордоном.

Зустріч пройшла в дружній атмосфері. Особливо зацікавила майбутніх абітурієнтів інформація про перспективи працевлаштування у провідних компаніях.

Учнів та дирекцію школи було запрошено на День відкритих дверей Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Національного університету «Львівська політехніка», який відбудеться 25 квітня 2024 року.