Понад 200 учасників долучилися до проєкту стартап-школи Університету в агропродовольчій сфері

Tech StartUp School Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Понад дві сотні учасників долучилися до проєкту Go To Business, який реалізувала Tech StartUp School Національного університету Львівська політехніка за сприяння EIT Food – Європейського інституту інновацій і технологій у галузі продуктів харчування.

Проєкт підтримував стартап-команди, підприємців, фермерів у сфері агропродовольчої промисловості. У листопаді учасники долучалися до 10-годинних онлайн-воркшопів із розвитку стартапів та підприємництва, де здобули знання із заснування й розвитку власної справи. А в грудні та січні відбувалися двогодинні менторські сесії у сферах бізнес-процесів, маркетингу та експорту.

105 учасників відвідали воркшопи й отримали знання з критичного мислення, дизайн-мислення, валідації ідеї, цільової аудиторії та стратегії блакитного океану, маркетингу, бізнес-моделі, ціннісної пропозиції, комунікації з клієнтом, створення команди, залучення інвестицій, презентації та пітчингу. Учасники отримають фундаментальні навички, необхідні для досягнення успіху як підприємців в агропродовольчій сфері.

Тренерами заходів проєкту були Назар Подольчак, Наталія Данкова, Яна Левицька, Олександра Корчинська, Олег Дума. 100 учасників отримали індивідуальну менторську підтримку від Віри Пустовіт і Сергія Тризуба, а це 200 годин консультацій та різних запитів.

Приємним бонусом було отримувати ось такі відгуки, а їх, повірте, було чимало: «Щиро дякую за фантастичну консультацію!».