Перестало битися серце почесного професора Львівської політехніки Богдана Гнідця

Кафедра автомобільних доріг та мостів Львівської політехніки
Богдан Гнідець

Перестало битися серце талановитого педагога, видатного науковця, академіка, справжнього українця – доктора технічних наук, почесного професора Національного університету «Львівська політехніка», багаторічного керівника Львівського територіального відділення Академії будівництва України, дійсного члена Української академії архітектури, члена Міжнародної асоціації спеціалістів з мостів і конструкцій Богдана Гнідця.

Богдан Григорович прожив яскраве, повне напруженої наукової та інженерної роботи життя, нагороджений Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України, подякою Кабінету Міністрів України, орденом Петра Могили. Його внесок у розроблення нових конструкцій для промислових та громадських будинків і споруд, інженерних споруд та мостів, підготовку кадрів будівельної галузі України неоціненний.

Колектив кафедри автомобільних доріг та мостів висловлює щире співчуття рідним і близьким Богдана Григоровича. Співчуваємо, сумуємо, молимось…

Чин прощання відбудеться в понеділок, 25 вересня 2023 року, з 12 години в Каплиці Різдва Хрестителя Господнього Йоана ПЦУ (вул. Пекарська, 52) із похованням на Личаківському кладовищі.

Приєднані файли
Некролог481.18 КБ