Осіння школа проєкту UniTECH у Львівській політехніці розпочала свою роботу

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Скріншот з онлайн-школи

У межах осінньої школи проєкту Jean-Monnet Chairs «Європейський досвід трансферу технологій для українських університетів» (European technology transfer for Ukrainian universities, UniTECH) завершився перший день роботи. Запрошеними спікерами були докторка Стефані Каудела-Баум з Люцернського університету прикладних наук і мистецтва (Люцерн, Швейцарія) і доктор Айван Зупіч, викладач університету Голдсміс (Лондон, Великобританія).

Професорка Стефані Каудела-Баум є співкерівником кафедри розвитку бізнесу, лідерства та HR, яка має величезний досвід у реалізації консультаційних проєктів для представників бізнесу, дослідницьких та освітніх проєктів, спрямованих на розвиток організаційної креативності, інноваційного лідерства, гнучкої трансформації та управління людьми. Свій виступ спікерка присвятила питанням розвитку інноваційного лідерства в епоху цифрових технологій, зокрема практичним інструментам удосконалення компетенцій інноваційного лідера, мотивування працівників до креативності, формування культури та середовища колективного лідерства і креативності, забезпечуючи при цьому дотримання зон психологічної безпеки працівників та команди загалом.

Доктор Айван Зупіч запропонував учасникам осінньої школи замислитись над питаннями ефективного організування інноваційної діяльності, що забезпечуватиме максимізацію прибутковості. Так, під час лекції учасники мали змогу ознайомитись із Dominant design paradigm, механістичними та органічними структурами, факторами, що визначають прибутковість інновацій та ролі двостороннього лідерства в інноваційному процесі.

До осінньої школи проєкту UniTECH долучилися студенти освітніх програм «Бізнес-адміністрування», «Міжнародна економіка», «Міжнародні економічні відносини», «Публічне управління та адміністрування» та «Управління інноваційною діяльністю». Програма школи була також цікавою для аспірантів освітніх програм «Менеджмент» і «Міжнародні економічні відносини», а також викладачів кафедр менеджменту і міжнародного підприємництва, адміністративного та фінансового менеджменту і зовнішньоекономічної та митної діяльності. Надзвичайно цікавою та змістовною була Q/A сесія зі спікерами.

Щиро дякуємо спікерам за приділений час, професіоналізм та чекаємо на наступних заходах!

На цьому робота осінньої школи не завершена, попереду ще багато цікавого.

Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи