Професор Олег Матвійків – новий проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Львівської політехніки

Борис Козловський, прес-служба Львівської політехніки
На засіданні Вченої ради

На засіданні Вченої ради Національного університету «Львівська політехніка», що відбулося 28 березня, ректор Юрій Бобало повідомив присутніх про чергову ротацію кадрів. Посаду проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків полишив професор Юрій Рашкевич. Він написав заяву про звільнення за сімейними обставинами.

Ректор висловив вдячність йому за майже 26-річну плідну роботу на цій посаді. У слові-відповіді Юрій Рашкевич подякував ректорату, усім директорам навчально-наукових інститутів, завідувачам кафедр за спільну розбудову міжнародних зв’язків Університету.

Члени Вченої ради одноголосно підтримали пропозицію ректора про призначення на посаду проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків доктора технічних наук, професора кафедри систем автоматизованого проектування Олега Михайловича Матвійківа. Олегові Матвійківу – 52 роки. 1989 року він закінчив радіотехнічний факультет Львівської політехніки, певний час навчався в аспірантурі Санкт-Петербурзького електротехнічного університету при кафедрі «Мікроелектроніка».

Наступного дня перший проректор Університету професор Володимир Павлиш представив нового проректора Олега Матвійківа колективам підрозділів, якими він буде керувати. Професор Юрій Рашкевич розповів своєму наступникові про коло обов’язків підлеглих, про здобутки у царині розвитку міжнародних зв’язків і ті проблеми, які, на його думку, доведеться вирішувати новому проректорові.

На засіданні Вченої ради На засіданні Вченої ради На засіданні Вченої ради