На кафедрі ТТ у рамках реалізації проєкту ЕЕ4CES розпочався міжнародний факультативний курс

Кафедра транспортних технологій Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

На кафедрі транспортних технологій Інституту механічної інженерії та транспорту Львівської політехніки розпочався міжнародний факультативний курс «Планування сталого транспорту для екоурбанізації – досвід ЄС». Його викладає Гжегош Каронь, доктор наук, професор кафедри транспортних систем, транспортної інженерії та логістики Сілезького технологічного університету (м. Глівіце, Республіка Польща).

Це вже друга участь пана Гжегоша у програмі «Візит-професор» на кафедрі транспортних технологій. Цього року курс відбувається в рамках реалізації Європейських студій проєкту Еразмус+ напряму Жан Моне модуль «Концепція екосистемних послуг: Європейський досвід» (ЕЕ4CES). Учасниками курсу є студенти спеціальності 275 «Транспортні технології (за видами)» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища».

Це гарна можливість для політехніків отримати додаткові знання та європейський досвід щодо екологічних транспортних систем та процесів з погляду транспортного моделювання, безпеки руху. Студенти вивчатимуть застосування прогресивних методів та інструментів екоурбанізації для управління мобільністю. Також учасники будуть мати можливість підготувати план дій для адаптації транспортних систем до вимог Smart Cities.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції