На кафедрі політології та міжнародних відносин відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-захисту

З 12 до 22 грудня на кафедрі політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних і соціальних наук Львівської політехніки відбувалися захисти магістерських кваліфікаційних робіт. У зв’язку з аварійним відключенням електроенергії захист відбувся з використанням платформи Zoom.

Цього року успішно захистилися 84 магістри, зокрема 24 роботи студенти захищали іноземною мовою. У складі комісії працювали, крім викладачів кафедри, керівниця регіонального офісу Міжнародного фонду «Відродження» в Західній Україні Оксана Дащаківська, а також завідувач кафедри міжнародних відносин Державної Академії прикладних наук м. Хелма (Польща) Юрій Гайдук, який працював на кафедрі за програмою «Візит-професор», а також був співкерівником магістерських кваліфікаційних робіт.

Магістерські роботи, якими керували одночасно українські та польські науковці, були присвячені актуальним питанням європейської безпеки, модифікації Ініціативи ЄС «Східне партнерство» в контексті сучасних геополітичних викликів, політики ЄС щодо захисту та підтримки переміщених осіб з України. Приємно, що багато студентів захистили свої роботи англійською мовою. Зокрема, високий рівень знань з англійської забезпечили такі викладачі кафедри іноземної мови, як Галина Яремко, Христина Марціхів, Наталія Жорняк та інші, які також були науковими консультантами у написанні магістерських робіт.

Щиро вітаємо наших випускників-магістрів!

Скріншот з онлайн-захисту Скріншот з онлайн-захисту