На кафедрі електронної інженерії відбулася зустріч з відомим YouTube-блогером Андрієм «Андерсоном» Дунаєм

Кафедра електронної інженерії Львівської політехніки
Фото із зустрічі

6 березня 2024 року в студентському просторі кафедри електронної інженерії Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Львівської політехніки студенти ІІ та ІІІ курсів поспілкувалися з цікавою особистістю – YouTube-блогером за ніком «Андерсон» Андрієм Дунаєм, випускником нашого університету, який веде ютуб-канал «Канал про технології, ретро-комп’ютери, програмування і речі, які я люблю».

Під час зустрічі блогер розповів студентам про історію мікропроцесорних технологій, зупинився на аспектах програмування вбудованих систем, поділився секретами створення саморобних комп’ютерів, що включає розробку схем і програмного забезпечення, а також безпосереднє їх виготовлення.

Легка й невимушена розмова справила приємне та потужне враження на слухачів. Студенти активно ставили запитання, лектор був відкритим до спілкування й давав якомога більше відповідей.

Наприкінці розмови студенти подякували Андрію за цікаву розмову, конструктивні поради й висловили сподівання на подальші зустрічі.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі