МОН пропонує до обговорення проєкт наказу щодо документів про вищу освіту та додатків до дипломів європейського зразка

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Міністерство освіти і науки України

Міністерство освіти і науки пропонує до громадського обговорення проєкт наказу про внесення змін до Порядку замовлення, виготовлення, видачі, обліку документів про вищу освіту та додатків до дипломів європейського зразка. Внесення змін обумовлене приведенням у відповідність із термінологією Закону України «Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги» та оптимізації процесів документообігу закладів освіти.

Соціальні групи населення та зацікавлені сторони, на які поширюватиметься дія: випускники закладів вищої освіти та їх структурних підрозділів, заклади вищої освіти.

Можливі наслідки реалізації проєкту акта для різних соціальних груп населення та зацікавлених сторін: спрощення процедури замовлення, виготовлення та видачі особі дубліката документа про вищу освіту та оптимізація процесів документообігу закладів освіти.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту наказу «Про внесення змін до Порядку замовлення, виготовлення, видачі, обліку документів про вищу освіту та додатків до дипломів європейського зразка» приймають у формі порівняльної таблиці до 15 березня 2024 року на електронну адресу vladyslav.kvasniuk@mon.gov.ua. Контактна особа для надання консультацій – Владислав Кваснюк, тел. (044) 481 32 64.