Магістрантка кафедри МО стала призеркою VІІ Всеукраїнського конкурсу студентських проєктів «Від ідеї до успіху»

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Світлана Коваль

26–27 жовтня 2023 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України в режимі онлайн на платформі Zoom відбувся другий тур VІІ Всеукраїнського конкурсу студентських проєктів «Від ідеї до успіху».

У цьому році на конкурс було подано 31 проєкт від студентів із чотирьох закладів вищої освіти України. Членами журі були представники бізнесу, практики грант-менеджменту та соціального проєктування, які можуть реально оцінити актуальність і якість поданих конкурсних проєктів. Формат конкурсу передбачав проведення двох турів, перший із яких відбувся 25 жовтня 2023 року. На другий тур було відібрано 15 проєктів-номінантів.

Захист проєктів учасниками проводили у двох форматах:

  • 26 жовтня – студенти захищали свої проєкти особисто;
  • 27 жовтня – журі оцінювали проєкти за надісланими відеопрезентаціями.

За результатами оцінювання проєктів магістрантка кафедри менеджменту організацій Національного університету «Львівська політехніка» Світлана Коваль посіла третє місце із проєктом «Вікенд прикарпатських вражень», номінація за «Оригінальність творчого мислення» (науковий керівник – д.е.н., ст. дослідник, професор Анатолій Кучер).

Вітаємо магістрантку та бажаємо успішної реалізації проєктів! Також висловлюємо подяку організаційному комітету і членам конкурсної комісії за організацію конкурсу та плідну співпрацю!

Докладніше про конкурс

Сертифікат переможця конкурсу Скріншот з онлайн-захисту робіт Світлана Коваль