Львівська політехніка та ПАТ «Укрнафта» обговорили перспективи співпраці й можливості, які пропонує компанія

Сергій Попович, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

В головному корпусі Львівської політехніки відбулася зустріч із представниками ПАТ «Укрнафта». Вони розповіли про те, як розвивалася нафтова галузь в Україні, а також про реалії сьогодення та стратегію розвитку компанії на найближче майбутнє. Сторони обговорили розширення наукової співпраці, стипендії та стажування для успішних студентів.

Захід організовувала кафедра хімічної технології переробки нафти та газу за сприяння відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом. Метою зустрічі було підписання угоди про науково-технічну співпрацю, обговорення можливості стажування працівників університету та проходження студентської практики на підприємствах, що входять до ПАТ «Укрнафта».

Учасники поговорили про історію та перспективи розвитку компанії, а також виокремили напрями, за якими найдоцільніше розширювати співпрацю з нашим університетом.

Науковці Львівської політехніки розповіли про науково-технічні й госпдоговірні роботи, над якими працюють сьогодні. А представники ПАТ «Укрнафта» ознайомили присутніх із можливостями, які пропонує компанія для працівників та студентів університету.

До зустрічі долучилися представники кафедр ХТНГ, ХІ (ІХХТ), НГІЗ, АТ (ІМІТ), АВКТ (ІЕСК), ІВТ (ІКТА) та БКМ (ІБІС). Такі заходи надзвичайно важливі для поліпшення якості освіти в нашому університеті.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці