Львівська політехніка прийняла делегацію хорватського університету і підписала з ним меморандум про співпрацю

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

Ректор Шибенської політехніки Любо Руньїч, юрисконсультка, експертка з права, колишня помічниця міністра юстиції Хорватії Майя Цвітан Грубішин, а також почесний консул Республіки Хорватія в Західному регіоні Віталій Запухляк під час відвідин Львівської політехніки зустрілися з ректором університету професором Юрієм Бобалом і проректоркою з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Наталією Чухрай.

Учасники зустрічі обговорили перспективи майбутньої співпраці. Представники Шибенської політехніки розповіли про особливості навчання в їхньому університеті. Їм було цікаво дізнатися про Львівську політехніку, про те, за якими спеціальностями й освітніми програмами навчаються наші студенти. Вони визнали, що в Хорватії нема таких великих університетів, як в Україні, зокрема, як Львівська політехніка.

У розмові обговорено перспективи майбутньої співпраці, а саме: навчання за програмами подвійних дипломів, обмін досвідом, упровадження спільних освітніх програм, стажування викладачів, організація спільних наукових та освітніх заходів тощо.

Ректор Львівської політехніки Юрій Бобало та ректор Шибенської політехніки Любо Руньїч підписали меморандум про взаєморозуміння між двома освітніми закладами. Також гості нашого університету побували на екскурсії в Актовій залі.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці