Команда ІППО посіла І місце на V Всеукраїнських дебатах з адміністративного судочинства імені Юрія Панейка

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Переможці дебатів

Восьмий апеляційний адміністративний суд разом із кафедрою адміністративного та фінансового права Львівського національного університету імені Івана Франка та Львівським осередком Європейської асоціації студентів права (ELSA Lviv) 19 квітня 2024 року провели ювілейні V Всеукраїнські дебати з адміністративного судочинства імені Юрія Панейка.

Участь в змагань взяли команди з різних міст України: Ужгорода, Тернополя, Харкова, Львова. За звання кращих з кращих боролися 8 команд, а у фінальному раунді зійшлися команда з Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого та Національного університету «Львівська політехніка».

І місце здобула команда «Привиди Будинку Правосуддя» Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки у складі трьох студентів IV курсу групи ПВ-49 – Габрієлли Пехньо, Владислава Козлова, Олексія Леськіва – під наставництвом професорки кафедри адміністративного та інформаційного права, д.ю.н., професорки Ольги Скочиляс-Павлів. Також Владислав Козлов проявив свої ораторські навички на найвищому рівні й отримав нагороду «Найкращий оратор».

Всеукраїнські дебати з адміністративного судочинства імені Юрія Панейка – це чудова можливість для студентів отримати й поглибити свої знання, здобути безцінний досвід щодо способів захисту прав громадян у порядку адміністративного судочинства, покращити свою ораторську майстерність та вміння працювати в команді.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Переможці дебатів