Керівництво Львівської політехніки привітало дітей з окупованих територій, які зі своїми батьками проживають в корпусах університету

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із заходу

З нагоди Дня захисту дітей відбулося свято для дітей із сімей, які змушені були покинути свої домівки і тимчасово проживають в академмістечку Львівської політехніки. Діти отримали подарунки від політехніків та їхніх іноземних партнерів із Каліфорнійського державного університету в Сан-Бернардіно (США). Їхні студенти напрацювали й видали українською та англійською мовою для дітей з окупованих територій розмальовки і передали їх разом із канцтоварами.

Також пакунки з канцтоварами й солодощами подарували представники громадської організації «Альянс Франсез, Львів», що співпрацює з Львівською політехнікою. До заходу долучилися волонтери, які організували дітям майстер-клас із приготування морозива.

– Ідея цього заходу – приділити дітям з окупованих територій, які зі своїми батьками проживають у спортивних корпусах нашого університету, невеличку увагу, показати, що ми про них не забули, влаштувати їм свято, – резюмує проректорка Львівської політехніки Наталія Чухрай.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу