Кафедра туризму ІСТР та Жовківська міська рада підписали угоду про співпрацю

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото з підписання угоди про співпрацю

15 березня 2024 року з метою налагодження контактів та співпраці у галузі туризму представники кафедри туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки доцентки Марія Лущик та Ярослава Москвяк відвідали Жовківську міську раду й поспілкувалися з першою заступницею міського голови Марією Малачівською. Обговорили можливості спільної участі у наукових та освітніх заходах і проєктах.

Також викладачки Університету побували з візитом у комунальному підприємстві «Центр туристичної інформації в м. Жовква», де підписали угоду про співпрацю між кафедрою та Центром.

Працівники підприємства разом із директором Любомиром Кравцем провели для представниць кафедри туризму екскурсію чудовим міським музеєм та продемонстрували місцеві ландшафти з висоти Ратуші.

22 березня 2024 року було підписано угоду про співпрацю між Жовківською міською радою Львівського району Львівської області (в особі міського голови Олега Вольського) та кафедрою туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки (в особі доцентки, к.е.н. Ярослави Москвяк).

Предметом угоди про співробітництво та партнерство у сфері туризму є:

  • впровадження спільних проєктів у науковій та освітній діяльності;
  • сприяння проходженню практики студентів;
  • обмін досвідом;
  • залучення до освітнього процесу;
  • профорієнтаційна робота.
Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю