Hanyang Women’s University (Корея) продовжує активну співпрацю із SID City Львівської політехніки

Tech StartUp School Львівської політехніки
Фото з підписання меморандуму

Нещодавно відбулося підписання меморандуму про співпрацю та створення платформи для обміну культурою, досвідом і технологіями та розвитку спільної стратегії українсько-корейської кооперації між Науковим парком SID City Національного університету «Львівська політехніка» та Жіночим університетом Ханьян (Hanyang Women’s University, Корея).

Попередньо було обговорено можливість залучення студентів, викладачів та працівників Львівської політехніки до безоплатного навчання на курсах корейської мови, трансферу ідей і технологій та здійснення академічної мобільності.

Незабаром делегація університету з Кореї приїде до Львова з робочим візитом для обговорення подальших кроків у реалізації запланованих проєктів.

Для кращого розуміння запитів наших студентів та працівників Tech StartUp School Львівської політехніки запрошує всіх зацікавлених пройти опитування до 30 квітня 2024 року.

Жіночий університет Ханьян – приватний коледж у Південній Кореї. Кампус розташований у районі Хенгданг-дон, Сондон-гу в Сеулі.