Запрошує компанія «Нестле»: для студентів Львівської політехніки організували цікаву «мандрівку»

Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»
«мандрівка» в компанію «Нестле»

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом спільно з кафедрою міжнародної інформації ІМФН організували для студентів третіх-п’ятих курсів цікаву «мандрівку» в компанію «Нестле», яку майстерно «провела» керівник служби управління персоналом Сервіс-центру Олена Садкова.

Олена Анатоліївна розповіла студентам про діяльність компанії та мету і завдання її Сервіс-центру, який працює у Львові. Нагадала, що цю школу пройшло загалом 719 політехніків, які добре себе зарекомендували у цій сфері діяльності. Для 51 відсотка її працівників компанія була першим робочим місцем. Нині тут працює 169 недавніх випускників Політехніки, які своєю творчою працею, наполегливістю і сумлінним ставленням до роботи постійно підвищують свій кар’єрний ріст, що суттєво вливає на їхній заробіток.

Компанія пропонує студентам уже з третього курсу різні програми практик, стажування та працевлаштування: практики (влітку на два-три місяці) і стажування на (6, 9–12 місяців). Студенти, окрім цього, що зможуть працювати у різних відділах, отримати практичні навички і непогано поліпшити свій бюджет, матимуть можливість претендувати на конкретні місця ще навчаючись у Політехніці (компанія забезпечує їм розумне поєднання роботи і навчання).

Наприкінці презентації студенти відповіли на запитання гості й отримали вичерпні відповіді від неї, а також ще й солодкі подарунки. Вони заповнили короткі резюме, якими працівники компанії скористаються в майбутньому, запрошуючи студентів на співбесіди.

Що треба знати тим, хто хоче поповнити лави молодих, енергійних, творчих співробітників компанії? Найперше – бути комунікабельними, мати навички аналітики у різних сферах, математичне мислення, знати мови (англійську – корпоративну – обов’язково), вміти працювати з комп’ютером, у програмі Excel, з цифрами, орієнтуватися в сучасних інформаційних технологіях, у міжнародній економіці. Якщо це все у вас є, то ще зі студентської лави можете сміливо робити перші кар’єрні кроки.

Студент третього курсу напряму «Міжнародна інформація» Максим Кошла вважає:

– Такі зустрічі дають мені зрозуміти, що в нашій країні, як і у світі загалом, не все так погано: перспективи для розвитку і працевлаштування були, є і будуть, треба лише вміти ними розумно скористатися. Маю намір активно долучитися до процесу працевлаштування ще у студентські роботи. Життя таке, що змушує нас заробляти гроші важко і нецікаво, а я хочу робити це легко і цікаво.

«мандрівка» в компанію «Нестле» «мандрівка» в компанію «Нестле» «мандрівка» в компанію «Нестле»