Успішний випускник Інституту будівництва та інженерних систем поділився своїм досвідом зі студентами

Кафедра будівельних конструкцій та мостів Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

На кафедрі будівельних конструкцій та мостів Інституту будівництва та інженерних систем Львівської політехніки відбулася зустріч засновника та СЕО проєктної компанії Logistruct Євгена Царьова зі студентами-магістрами, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Промислове та цивільне будівництво».

Євген завершив навчання на кафедрі БКМ 15 років тому і з того часу постійно працює у сфері архітектури та інженерного проєктування, технічної експертизи, консультування й обстеження будівель і споруд різного призначення. За 10 років діяльності компанія Logistruct завершила понад 100 об’єктів різної складності від житлових багатоповерхових комплексів до великих промислових та агропромислових об’єктів. Компанія Лоджистракт стала членом Ради директорів Конфедерації будівельників України, бере активну участь у розвитку будівельної галузі України. Одним словом, доповідачу було чим поділитися зі студентами та розповісти багато цікавої інформації з перших вуст як від теперішнього потенційного роботодавця, так і як від колишнього випускника кафедри.

В ході зустрічі студенти ставили багато питань як щодо фахових та персональних рис, які цінують у галузі, про взаємодію інженерів-проєктувальників із суміжними фахівцями і, звичайно, про фінансові аспекти роботи. Загалом зустріч вийшла дуже цікавою і корисною, як для гостя, так і для студентів-магістрів.

Кафедра вдячна Євгену Царьову за час, який він знайшов та приділив студентам, а студентам – за змістовні запитання!

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі