У рамках проєкту GoodPharma провели тренінг щодо роботи з людьми з інвалідністю

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з тренінгу

У Ресурсному центрі освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами Національного університету «Львівська політехніка» відбувся тренінг щодо підготовки спеціалістів для роботи з особливими категоріями споживачів, інклюзивного навчання та працевлаштування людей з інвалідністю.

Тренінг проходив у рамках виконання освітнього міжнародного проєкту Good solutions for gaps in Pharmacy: in line with European priorities («Хороші рішення для прогалин у фармації: відповідно до Європейських пріоритетів», 101085257– GoodPharma– ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH).

Темою заходу була робота з людьми з інвалідністю, їх інклюзивне навчання та працевлаштування. Розглянуто практику країн Європейського Союзу щодо роботи аптечних працівників з відвідувачами зі спеціальними потребами, амбулаторна та фармацевтична допомога.

Тренінг проводила Оксана Потимко – керівниця Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами, доктор філософії, Заслужений працівник соціальної сфери України, позаштатна радниця міського голови Львова, громадська діячка, незряча. В організації та проведенні заходу також брала участь спеціалістка Ресурсного центру Катерина Івашутіна.

Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу